Adresă Email

Ştefan cel Mare, nr.37

Suceava, România

SUNAȚI ACUM

Transport de persoane international

Preturi | Rezervari | Rute

And-Flor asigura servicii de transport persoane din Romania in urmatoarele tari din Uniunea Europeana: Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Olanda, nordul Frantei, Slovacia, Cehia si retur. Suntem renumiti pentru seriozitate, siguranta si confort!

Transportul de persoane este efectuat cu ajutorul a doua autocare si a 30 de microbuze. Toate vehiculele respecta normele de siguranta si au dotarile necesare unui confort optim calatoriilor lungi. Vehiculele din parcul auto sunt operate de soferi profesionisti care sunt verificati periodic.

Coletarie internationala

Preturi | Rezervari

And-Flor asigura servicii de coletarie internationala. Va oferim siguranta si seriozitate, astfel incat coletele dvs. o sa ajunga intotdeauna in parametrii optimi la destinatie.

Serviciul de coletarie este efectuat cu ajutorul calelor de bagaje.  Coletele se verifică de față cu expeditorul. Sunt interzise substantele inflamabile, al alcoolului netimbrat, al tigarilor, etc. And-Flor nu transporta arme, substanțe etnobotanice sau droguri, sau a altor substanțe interzise de lege. Predarea și colectarea coletului se fac pe baza unui document de transport.

Transport masini pe platforma

And-Flor asigura servicii de transport auto pe platforma. Avem experienta de 15 ani de transport international si putem sa oferim seriozitate si incredere. Transportul auto este efectuat cu ajutorul a 15 platforme auto.

Pentru mai multe informatii referitoare la transportul auto pe platforma va rugam sa ne contactati telefonic.

Inchirieri auto 

Preturi 

And-Flor pune la dispozitie spre inchiriere vechicule si soferi profesionisti cu experienta in domeniul transportului de persoane. Oferim spre inchiriere microbuze si autocare pentru transport persoane, excursii, evenimente speciale, etc.

Țari în care asigurăm transport: UNGARIA, AUSTRIA, GERMANIA, LUXEMBURG, OLANDA, BELGIA, NORDUL FRANȚEI, CEHIA, SLOVACIA.