Transport colete

Oferim transport colete pe ruta Europa – Romania

si Romania – Europa cu preluare si livrare direct la adresa.


Rute transport colete

Pentru a comanda un colet, va recomandam sa completati adresa completa si corecta a locatiei de preluare cat si cea de livrare in formularul alaturat.

Pentru a putea estima pretul transportului va rugam sa specificati dimensiunea coletelor specificand inaltimea, latimea, lungimea cat si greutatea acestora.

Va rugam ca inainte de a impacheta coletele sa cititi Regulamentul si Regulile de transport a acestora.

Pentru a ambala un colet, trebuie sa va asigurati ca incape intr-o cutie de carton sau daca nu incape sa il sigilati foarte bine. De asemenea, la ambalare trebuie sa tineti cont si de protejarea prin interior a continutului coletului, utilizati folie cu bule sau materiale speciale. Fiecare colet trebuie sigilat si lipit pe acesta destinatar si expeditor.

Puteti trimite orice tip de produse inafara de: droguri, substante chimice stupefiante, explozive sau radioactive, bani sau cecurile cu valoare la purtator, metalele si pietre pretioase, bijuterii, arme de foc sau arme albe, inclusiv cele decorative, animale vii, marfurile perisabile, inclusiv alimentele perisabile de orice fel, de origine animala sau vegetala, bauturile alcoolice si tigari sau produse din tutun.

Formular transport colete

Detalii expeditor

Detalii destinatar

Informatii despre colet(e)

Adaptam preturile si conditiile de transport in functie de necesitatile Dvs. Nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili impreuna detaliile si pentru a obtine o oferta din partea noastra.

Comments are closed