Web Analytics

Probabil cel mai bun lucru pe care poți să îl faci în vacanța de vară este să vizitezi Germania. Poți să ajungi rapid în această țară cu firma de transport persoane internațional And-Flor. Compania suceveană organizează curse regulate dus-întors cu autocare și microbuze moderne.

Potrivit statisticilor recente, Germania este una din bijuteriile turistice ale Europei de azi, datorită numărului mare de turiști care o vizitează, printre care și foarte mulți turiști români.

transport persoane Germania

Castelul Neuschwanstein

Cele mai bune locuri de vizitat în Germania merită cu adevărat fiecare minut și fiecare bănuț care este  cheltuit  în această țară. Statul oferă o varietate de opțiuni pentru fiecare tip de om în parte, indiferent că este vorba de un iubitor de istorie sau un iubitor de natură. Orașele Germaniei, cum ar fi Berlin, Köln, Frankfurt, München, Ruegen și Fuessen încântă turiștii datorită peisajelor magnifice, arhitecturilor moderne și antice precum și cu castelele care sunt împrăștiate peste tot în țară. Cel mai bun lucru pe care îl poți obține într-o țară ca Germania este o experiență pe care nu o vei uita niciodată.

Fiecare oraș din Germania are un stil unic, influențat de istoria sa europeană și de regiunea înconjurătoare. Fiecare dintre aceste orașe este diferit și, în timp ce călătorești prin țară vei observa acest lucru.

Multe dintre orașele din Germania au câte o surpriză extraordinară pentru acei călători care prețuiesc bucătăria și băuturile specifice fiecărei țări. Mâncăruri de cea mai bună calitate pot fi găsite în fiecare regiune care are un stil propriu unic. Mai multe variante de salate ușoare până la diverse fripturi se găsesc aici. Mâncărurile din Germania sunt, de asemenea, însoțite de beri faimoase și de vinuri care sunt făcute de casă. O bere notabilă de încercat este Bitburger care este produsă în orașul Bitburg, Germania, în Rhineland Platz. Toate aceste meniuri celebre și băuturi îți vor asigura o adevărată experiență culinară.

transport persoane Berlin, Germania

Berlin

Un lucru care te va face mut de uimire este capitala Germaniei, Berlin. Orașul a reușit să se unească în 1989, când zidul Berlinului a fost prăbușit de către oameni pentru unificarea sa. Mersul pe străzile orașului îți va permite să vezi dezvoltarea economică a orașului în decursul anilor. Poți vizita Reichstag-ul, centrul parlamentului german și / sau poți arunca o privire la Schloss Charlottenburg, cel mai mare palat din Berlin.

Un alt loc care atrage cea mai mare parte a turiștilor din Germania este regiunea Bavaria. Acest loc este ceva ce nu trebuie să pierzi atunci când faci un turneu în Germania. Vei  fi cu siguranță fascinat de amestecul munților luxurianți care se umflă la o înălțime nobilă și de castelele care par a fi extrase dintr-un basm.

În epoca modernă, Germania este o forță industrială imensă. Unii dintre cei mai cunoscuți producători de autovehicule din lume, VW și BMW, provin din această țară, iar Frankfurt este cel mai mare cartier de afaceri din Germania, care găzduiește toate băncile importante.

transport persoane Munchen, Germania

Munchen

Munchen este o destinație turistică populară din Germania, în primul rând datorită festivalului Oktoberfest. Oktoberfest este popular în întreaga lume pentru sărbătorirea berii bavareze.

Germania este și cultură, mai mult decât artă. Este, de asemenea, un paradis pentru entuziaștii de aer liber. Drumeția este cea mai populară activitate din Germania, cu mii de trasee marcate în toată țara. Ciclismul este, de asemenea, popular, cu multe căi de ciclism dedicate. Canoe si caiac se fac pe multe râuri si lacuri. Schiatul și alte sporturi de iarnă sunt posibile în Alpii Bavarezi și în multe părți din Mittelgebirge. Germania are, de asemenea, o frumusețe naturală uimitoare, cu Alpii Bavarezi, Munții Pădurea Neagră și Munții Harz.

Sud-vestul Germaniei oferă câteva dintre cele mai cunoscute orașe din Europa, printre care se numără Heidelberg și Tubingen. În partea de vest a Germaniei, multe orașe au influență franceză, printre care se numără Köln și Dusseldorf. Trier ar trebui să fie un punct de interes pentru tine, de asemenea, pentru că este cel mai vechi oraș din Germania și a fost  capitala Imperiului Roman.

transport persoane international Germania

Rothenburg

O altă destinație de călătorie pe care nu trebuie să o ratezi este orașul medieval Rothenburg. Locul este populat de turiști pe tot parcursul anului, care se simt că se află într-un oraș medieval. Casele, satele precum și întreaga atmosferă a locului te vor face să te simți ca și cum ai fi în timpul cavalerilor și al alchimiei. De asemenea, poți căuta un ghid în timp ce treci prin locul respectiv. Acest peisaj dramatic este, de asemenea, cunoscut pentru magazinele sale de Crăciun, care vând obiecte specifice sărbătorilor de iarnă.

Nurnberg

Nurnberg

Nürnberg, pe de altă parte, îți va satisface pofta de istorie și de arhitectură germană.
Oraș vechi reconstruit, care include faimosul castel gotic Kaiserburg, îți oferă o idee despre cum a fost Germania în vechime.

Dachau este un alt punct turistic din Germania care oferă o imagine a ororilor care au avut loc acolo. Este disponibil un tur cu ghid care duce turiștii în jurul lagărelor de concentrare din Dachau.

Vizitează Germania și bucură-te de diferitele atracții turistice care continuă să atragă vizitatorii din întreaga lume și nu uita că Germania are multe lucruri de oferit, de la istorie la artă, la cultură și la minuni naturale.

Călătoreşte cu And-Flor în Germania şi descoperă această minunată ţară europeană.
https://and-flor.ro/transport-persoane-iasi-germania/
https://and-flor.ro/transport-persoane-romania-germania/