Web Analytics

Austria este o ţară recunoscută pentru frumusețea sa pitorească, văile uimitoare, munții, cultura și oamenii de calitate. Unele dintre celebrele destinații turistice din Austria sunt Viena, Innsbruck, Graz, Salzburg, Valea Dunării, Linz etc. Lacurile și munții pitorești se numără printre atracțiile cele mai plăcute, care îi fac pe vizitatori să vină constant din diferite părți ale lumii.

transport persoane Austria

Austria

Pădurile verzi, zonele montane, pârtiile de schi, câmpurile, râurie și podgoriile sunt câteva din puținele indicii care sunt suficiente pentru a descrie această destinație minunată.

Austria este una dintre cele mai cunoscute destinații turistice din Europa, datorită orașelor istorice, panoramelor de munte magnifice și statiunilor de schi superioare. Împreună cu Elveția, Austria a fost numită capitala europeană a sporturilor de iarnă. Un excursionist care este interesat să vadă Austria trebuie să-și facă temele cu privire la această țară. Există mai multe activități în care cineva ar putea fi implicat în vizionarea acestei țări. Există câte ceva pentru fiecare vârstă și gust.

În primul rând, oamenii vin în Austria pentru a face o varietate de sporturi de iarnă. Austria oferă o mare colecție de stațiuni de schi care așteaptă cu nerăbdare să te primească. Este esențial pentru Austria ca industria turismului să funcționeze cât mai curat posibil. Prin urmare, Austria profită din plin de turiști prin sporturile de iarnă. Cu toate acestea, este important să știi că stațiunile austriece sunt în cea mai mare parte mijlocii, spre deosebire de cele din Elveția și Franța. Acest fapt are avantaje și dezavantaje. Ceea ce ar putea fi un dezavantaj pentru cei care caută o stațiune de lux, reprezintă un mare avantaj pentru turiștii interesați de stațiunile mai ieftine și mai prietenoase.

Mozart, Haydn, Schubert, Strauss, Beethoven – sunt doar câțiva dintre cei mai cunoscuți compozitori clasici care s-au născut sau au trăit în Austria, în special în Viena, motiv pentru care nu este o surpriză faptul că Viena a câștigat denumirea de Capitală Mondială a Muzicii Clasice. Aici poți asculta compozițiile lor, interpretate de una dintre cele mai bune orchestre din lume, Filarmonica de la Viena. Există numeroase festivaluri de muzică clasică în toată Austria, precum Festivalul Mozart din Salzburg, Festivalul Bregenz și Festivalul Schubert din Voralberg.

Palatul Hofburg, Viena

Palatul Hofburg

Bucură-te de splendoarea barocă a capitalei Viena, cu comori arhitecturale, inclusiv cu Opera și cu Palatul Hofburg, precum și de fermecătorul oraș în care s-a născut Mozart, Salzburg. Alte pietre prețioase includ Linz, fosta capitală europeană a culturii în 2009, Styria Graz și frumusețea alpină Innsbruck.

transport persoane Linz Austria

Linz

Districtul Lacurilor din Austria – zona Salzkammergut este locul unde a fost filmat filmul „Sound of Music”. Vei fi îndrăgostit de lacurile pitorești precum St Gilgen, St Wolfgang, Gmunden și orașul Mondsee.

Austria are, de asemenea, partea sa de atracții naturale, în special Alpii Austrieci. Situați în partea superioară a Austriei, această zonă montană splendidă oferă priveliști uluitoare ale diverselor peisaje naturale, de la munții cu zăpadă până la văile și strălucitoarele lacuri, și este, de asemenea, un loc minunat pentru diverse activități sportive și recreative, cum ar fi drumeții, plimbări cu bicicleta, kayak în timpul verii și schi în timpul iernii.

transport persoane Austria

Parcul National Hohe Tauern

Descoperind frumusețea Munților Alpi, poți vizita și faimosul Parc Național Hohe Tauern. Acesta este una dintre atracțiile cele mai vizitate din Austria, deoarece poți vedea o gamă largă de specii de floră și faună.

Atracția principală a acestui parc național este reprezentată de păsările migratoare. O varietate largă de păsări migratoare care includ lebede, pelicani, gâște și prepelițe, printre altele, pot fi vizualizate aici. În plus, vederile spectaculoase ale ghețarilor și pădurilor te vor fascina pur și simplu într-un mod fericit.

transport persoane Salzburg

Salzburg

Există, de asemenea, numeroase sate fermecătoare pe care le poți vizita, și nu uita să faci o oprire în Valea Tirolului, în special în Innsbruck, unul dintre cele mai atractive orașe din Austria.

În afară de atracțiile sale naturale, vei vedea multe minuni făcute de om atunci când vizitezi Austria, care includ palate medievale, cum ar fi Palatul Imperial Hofburg și Palatul Schonbrunn, unde locuiau odinioară Habsburgii, Palatul Belvedere și Castelul Arstetten, – arhitectura modernă cum ar fi Kunsthaus Graz și stațiile de pe calea ferată Tirol. Vei găsi, de asemenea, numeroase mănăstiri interesante, cum ar fi mănăstirea Sf. Petru din Salzburg. De fapt, Salzburg are multe exemple fascinante de arhitectură barocă pentru a te bucura.

Ștrudelul de mere este o delicatesă austriacă menționată în „The Sound of Music” și este ușor de găsit în restaurante odată ce vizitezi Austria. Într-adevăr, bucătăria austriacă poate să nu fie una dintre cele mai populare din lume, dar are cu siguranță un gust deosebit de bun datorită influențelor italiene, germane și maghiare. În afară de ștrudel de mere, alte specialități austriece notabile includ tafelspitz (carne de vită servită cu sos de mere), kaiserschmarrn (clătite pufoase), sachertorte (tort de ciocolată cu umplutură de caise) și linzertorte (placintă de coacăze roșii) considerată cel mai vechi tort din lume. Pentru băuturi, bucură-te de un pahar de vin austriac excelent sau de o ceașcă de cafea vieneză sau una de ciocolată caldă.

Acum poți ajunge mai ușor și mai rapid în Austria cu compania de transport persoane, And-Flor care are sediul în Suceava. Poți afla mai multe detalii despre firmă, despre trasee Austria și prețuri pentru fiecare destinație în parte direct pe site-ul https://and-flor.ro/transport-persoane-romania-austria/